Wandelmee


 Welkom   Wandelingen   Verwachting   Verslag 


Putten

De wandeling bij Putten is een mooie boswandeling, van en naar het NS station Putten. Onderweg loop je eerst door boerengebied en heide, daarna volgt een flink stuk bos. Aan het einde loop je langs het dorp Putten, dat even van het station af ligt. Ten slotte loop je weer door boerengebied naar het station. In het begin van het bos kom je langs een mooi landhuis of kasteeltje in de (late) Jugendstil stijl. Iets over de helft is er horeca bij Drie, in Putten zelf is er ook horeca.
Je kunt de wandeling hier downloaden in GPX formaat. Lees de Leesmij-file voor de datum waarop de gpx is gemaakt
Download:
Als je de wandeling gaat lopen wil je eerst weten wat het weer wordt:
De hoogtelijnen vertellen je iets over hoe zwaar de wandeling wordt:
Ook het aantal kilometers en de ondergrond zegt iets over de zwaarte van de wandeling: Hoe meer onverhard, des te beter!
Totaal20064meter
verhard2682meter(13.37%)
halfverhard704meter (3.51%)
onverhard16678meter (83.12%)
geen pad0meter (0.00%)
Bekijk de wandeling op de OpenstreetMap (OSM) kaart. De kleuren geven aan wat voor ondergrond het is. Hierboven kun de gpx-file ook downloaden!

NB: Klik op een koffiekopje of treinlogo (if any) voor meer informatie. Klik naast het gekozen logo om weer te deselecteren (en een andere te kiezen). Als je meteen op een ander logo klikt verplaatst het infoschermpje alleen maar. Heel verwarrend.

Bij de bushalte-logo is in de reisplanner de halteinformatie al voor je ingevuld. Je moet die info wel refreshen in de reisplanner.