Wandelmee


 Welkom   Wandelingen   Verwachting   Verslag Welkom bij Wandelmee!
Wandelen is het antwoord op de stress en agendadruk van deze tijd. En iedereen die een beetje gezond van lijf en leden is kan 5 uur wandelen (natuurlijk wel met pauzes ertussen). Onderwijl raakt je hoofd leeg en geniet je van de natuur. Dus waarom wandel je niet gewoon mee?

Ik wandel elke 6 weken op zondag door natuurgebieden op plusminus 1 uur en 15 minuten reizen van Amsterdam. De wandelingen zijn 16 - 22 kilometer lang en minstens 75% onverhard. Meewandelen is gratis!

De regels zijn simpel: wie mee wil komt op tijd op het afgesproken punt, wie niet mee wil komt niet. De datums van het lopen kun je vinden als je klikt op de tab Agenda. De dag voorafgaand aan de wandeling kun je bij de tab Verwachting vinden of de wandeling door gaat, afhankelijk van het weer. Veel plezier!

Ik wil op de Wandelmee maillijst!
Ik wil van de Wandelmee maillijst af (en uit de administratie)!
Ik wil uit de maillijst EN UIT DE ADMINISTRATIE!!!


Privacy Protocol
Ik bewaar jouw email-gegevens alleen voor het versturen van de mailuitnodigingen en bijhouden van de wandeladministratie. Die administratie hou ik bij om te weten hoeveel mensen er meelopen en of daar een trend in zit, welke (type) wandelingen populair zijn en welke minder. Ik bewaar jouw gegevens net zolang als jij aangemeld blijft. Met bovenstaande buttons kun je je aan- en afmelden. Zodra je je afmeldt van de site verwijder ik alle gegevens die ik van je heb. Ook kun je aangeven of je het minder leuk vindt als er een foto waar jij op staat op de site terecht kan komen. Ik zet alleen fotoos van de laatste wandeling op de site. Die blijft daar dus maximaal 6 weken staan.
Wat doe ik als je vergeten wilt worden? In dat geval kun je gewoon dezelfde button gebruiken als het afmelden van de maillijst. Maar het voelt misschien anders als je die andere knop gebruikt. (;)