Wandelmee


 Welkom   Wandelingen   Verwachting   Verslag 


Hilversum

De wandeling start bij Hilbersum Media Park en begint met een van de eerste officiele wandelpaden van Nederland - het Voetstappenpad, maar verlaat het dan en loopt op een andere manier naar NS station Hollandse Rading. Het voetstappenpad is helaas verloren gegaan aan golfbaan en stedebouwkundig geneuzel. Dus verlaten we het voor veel heide en bos. Je loopt om Hilversum heen, dus plenty gelegenheid om te stoppen. Er zijn vier horeca gelegenheden, bij het begin, bij het eind en ergens in het midden. Ze staan ingetekend op de kaart.
Je kunt de wandeling hier downloaden in GPX formaat. Lees de Leesmij-file voor de datum waarop de gpx is gemaakt
Download:
Als je de wandeling gaat lopen wil je eerst weten wat het weer wordt:
De hoogtelijnen vertellen je iets over hoe zwaar de wandeling wordt:
Ook het aantal kilometers en de ondergrond zegt iets over de zwaarte van de wandeling: Hoe meer onverhard, des te beter!
Totaal18566meter
verhard1287meter(6.93%)
halfverhard599meter (3.23%)
onverhard15727meter (84.71%)
geen pad953meter (5.13%)
Bekijk de wandeling op de OpenstreetMap (OSM) kaart. De kleuren geven aan wat voor ondergrond het is. Hierboven kun de gpx-file ook downloaden!

NB: Klik op een koffiekopje of treinlogo (if any) voor meer informatie. Klik naast het gekozen logo om weer te deselecteren (en een andere te kiezen). Als je meteen op een ander logo klikt verplaatst het infoschermpje alleen maar. Heel verwarrend.

Bij de bushalte-logo is in de reisplanner de halteinformatie al voor je ingevuld. Je moet die info wel refreshen in de reisplanner.