Wandelmee


 Welkom   Wandelingen   Verwachting   Verslag 


Zandvoort-WLD

De waterleidingduinen, maar dan onverhard en rustig. We lopen om de mensenmassa heen. PWN toegangskaart is af te halen bij VVV Zandvoort en bij de ingangen. Pinnen kan draadloos. Bij ingang De Zilk begint de wandeling. Je kunt er komen met de bus. Hou de gpx er goed bij, want voor je het weet loop je anders toch weer over de klinkers. Onderweg ga je zeker damherten aantreffen en verderop ook doornappel - een mooie maar zeer giftige nachtschade.
Je kunt de wandeling hier downloaden in GPX formaat. Lees de Leesmij-file voor de datum waarop de gpx is gemaakt
Download:
Als je de wandeling gaat lopen wil je eerst weten wat het weer wordt:
De hoogtelijnen vertellen je iets over hoe zwaar de wandeling wordt:
Ook het aantal kilometers en de ondergrond zegt iets over de zwaarte van de wandeling: Hoe meer onverhard, des te beter!
Totaal16476meter
verhard501meter(3.04%)
halfverhard793meter (4.81%)
onverhard14791meter (89.77%)
geen pad391meter (2.37%)
Bekijk de wandeling op de OpenstreetMap (OSM) kaart. De kleuren geven aan wat voor ondergrond het is. Hierboven kun de gpx-file ook downloaden!

NB: Klik op een koffiekopje of treinlogo (if any) voor meer informatie. Klik naast het gekozen logo om weer te deselecteren (en een andere te kiezen). Als je meteen op een ander logo klikt verplaatst het infoschermpje alleen maar. Heel verwarrend.

Bij de bushalte-logo is in de reisplanner de halteinformatie al voor je ingevuld. Je moet die info wel refreshen in de reisplanner.